top of page
Playing Chess

TUOTTEILAMME ON PITKÄ HISTORIA

KotiData Turva luottaa laitteissa alan pitkäaikaisiin johtaviin toimijoihin.

Mother and Daughter Love
LOGO Kotidata Turva JPG-01.jpg

Sveitsiläis-Saksalainen TeleAlarm on Euroopassa johtava toimija ja on yli 30 vuoden ajan erikoistunut kodin turva- ja hätäpuhelimiin ja palveluihin  

  •   yli 1 000 000 asennettua laitetta ympäri Eurooppaa

  • yli 10 vuoden  käyttöikä

LOGO Kotidata Turva JPG-01.jpg
Secapp pakattu

Suomalainen Secapp on palkittu, ammattikäyttöön kehitetty kriittisen viestinnän ja hälyttämisen SaaS-palvelu. Järjestelmällä voidaan lähettää massaviestejä, hälyttää yksilöitä ja ryhmiä sekä kerätä ja jakaa tietoja. Lisäksi se tarjoaa reaaliaikaiset chat- ja videoyhteystoiminnot. Kaikki tämä alustalla, jonka data säilyy aina turvassa ja asiakkaan hallinnassa.

Puhelin tarkka pakattu
LOGO Kotidata Turva JPG-01.jpg
digirehab pakattu

DigiRehab on ainutlaatuinen työkalu digitaalisesti avustettuun kuntoutukseen, joka on suunnattu kotihoidon piirissä oleville ikäihmisille. DigiRehabin kolmea toimintoa ohjaa Big datan ja tekoälyn käyttö ja yhdessä ne tarjoavat erittäin kustannustehokasta kuntoutusta. Nämä kolme toimintoa ovat seulonta, harjoittelu ja analysointi.

Fitness
Kundalini Yoga Stretch Pose
LOGO Kotidata Turva JPG-01.jpg
Tuolifysio pakattu

TuoliFysion avulla on mahdollisuus muuttaa etenkin ikääntyvän väestön ja erityisryhmien mahdollisuuksia liikkua helposti ja tehokkaasti. Aktiivisestikin liikkuvat ihmiset osallistuvat tunneille, koska liikkeistä pystytään pienin muutoksin tekemään juuri niin haastavia kuin tarve vaatii. Siksi TuoliFysioon osallistuminen ei katso ikää eikä kuntoa!

LOGO Kotidata Turva JPG-01.jpg
Sensagon pakattu

Ruotsalainen Sensagon on jo yli 10 vuoden ajan tuottanut luotettavia järjestelmiä tuettuun asumiseen. 

  •   30 000 käyttöönotettua sensoria

  • jopa yli 10 vuoden  käyttöikä

Senior Couple
bottom of page